Home page VBR-Belgium About us Contact us News Events VBR-Belgium-shop Legal .................... Online shop English Français Nederlands Deutsch Italiano Espanol Ukrainian Dansk Suomi Norsk Latvijas.
© Copyright protected by VBR-Belgium
Glock 17 in kal.7.92x24 mm
Sportpistool Glock 17 in het VBR-Belgium kaliber 7.92x24 mm.
Het sportpistool Glock 17 in het VBR-Belgium kaliber 7.92x24 mm werd ontwikkeld om het sportschieten te beoefenen in de Olympische discipline van het sportschieten in het kaliber .32. Officieel getest door de Belgische Proefbank te Luik. Het kaliber 7.92x24 mm werd gehomologeerd bij het C.I.P. (Commission Internationale Permanente pour l’épreuve des armes à feu portative) door de Belgische proefbank voor vuurwapens te Luik. Het volledige Glock pistool samen met de VBR-Belgium 7.92x24 mm wisselloop werden in de Proefbank voor vuurwapens te Luik, uitgetest. De loop, is voorzien van een wettelijke nummering en van alle vereiste keuringsstempels. De wisseloop is geresitreerd in de registers van de Proefbank voor Vuurwapens te Luik. Loop speciaal voor sportschieten. Het loopprofiel van de wisselloop bedoeld voor het sportschieten is vervaardigd uit standaard trekken en velden met scherpe wanden. Deze scherpe wanden hebben een maximale grip op de kogelpunten met zacht loden kern. Deze zachte kogelpunten worden speciaal voor het sportschieten gebruikt en zijn verkrijgbaar in de handel. Hierdoor onderscheiden de lopen voor het sportschieten zich van de militaire lopen die voorzien zijn van een polygoon speciaal voor het gebruik van hardere messing projectielen.   De 7.92x24 mm wisselset voor Glock 17. De 7.92x24 mm wisselset is een vergunningsplichtig wapenonderdeel (vergunning Model 4 of Model 9). Een conversie set kan slechts aangekocht worden door personen boven de 18 jaar. Installeren van de wisselset. Zie instructie video :                                   Installeren van de 7.92x24 mm wisselset in de Glock 17. Voor het ogenblik herstructureren wij ons bedrijf. Om te voldoen aan de West-Vlaamse interpretaties van de Belgische wapenwet (?) melden wij dat er geen nieuwe 7.92x24mm wissellopen kunnen aangekocht worden.  Voor het ogenblik is het ons door de Wapendienst van West Vlaanderen niet toegelaten om informatie te verschaffen over dit uniek Vlaams ontwerp...  
Geachte bezoeker, wij hebben onze website aangepast om te voldoen aan de verschillende  interpretaties van de  de Belgische Wapenwet. 
Svensk România Polski Português Ελληνικά Pусский Magyar Slovenskı českı Slovenski Hrvatski Eesti.