Home page VBR-Belgium About us Contact us News Events VBR-Belgium-shop Legal .................... Online shop English Français Nederlands Deutsch Italiano Espanol Ukrainian Dansk Suomi Norsk Latvijas.
© Copyright protected by VBR-Belgium
Kogelvrij vest passen, kopen en meenemen naar huis Info openingsuren winkel
De kogelwerende vesten in onze VBR-shop.  kogelwerende vesten belgie / kogelvrije vesten belgie
Voor de aankoop van een steek- en kogelwerende vest met Politie logo’s is een aankoopopdracht van de gemeente vereist. De zelfde steek- en kogelwerende vest zonder de Politie logo’s kan aangekocht worden zoals een gewone steek- en kogelwerende vest.
Snijwerende T-shirts Steekwerende T-shirts Anti steekpartij T-shirts Snijwerende Polo’s Snijwerende regenvesten Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Kogelvrij vest kopen Snijwerende broeken Anti verkracht broek Handschoenen politie Politie uitrusting Anti terreur kogelvrije vest
Kogelwerende T-shirt  NIJ-3A= 250x300 mm snijwerend witte Spectra-Coolmax 
Snijwerende T-shirt met lange mouwen in een Spectra-Coolmax mix. Voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt. Hierin kunnen de twee ballistische platen van 250x300 mm geschoven worden. De witte snijwerende T-shirt biedt een goede snijwerende bescherming aan de romp en de armen. De ballistische pakketten NIJ-3A(04) zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform gedragen worden. Snij- en steekwerende rolkraag Steekwerende hoge col gemaakt uit Spectra- Coolmax mix en Spectra. Is speciaal voorzien om onder de Spectra- Coolmax T-shirts en plate carriers te dragen. 
Triton plate carrier NIJ-3A / 250x300 mm
Info online shop Meer info online shop Prijs Info online shop Prijs Info online shop
Bullet proof vest NIJ-3A(010106) model Ares Wij beschikken eveneens over kogelvrije vesten volgens de laatste NIJ-3A 0101.06 update. Onze vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. . Maten: XS-S-M-L-XL-2XL-3XL   Prijs= tot XL  (voor grotere maten 2XL+20% -3XL+30%)
Info online shop Info online shop
Steek en kogelwerende vest HG1A-KR1+QD- PEP model Ares + Pollux De steek- en kogelwerende vest ARES biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde hg1a kr1 +QD-PEP werd bepaald als waarde voor een discrete kogelwerende vest federale politie (2011) en is speciaal bepaald op basis van de realistische dreiging door misdadigers. Het biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Verder beschikt dit product over volledig aanpasbare, elastische schouders en taille door gebruik van klittenbandsluiting. Deze vest heeft ook een zeer hoog ademend niveau, gecombineerd met een hitte- en transpiratieregelend systeem. Het geavanceerde systeem “Siophase” regelt de lichaamswarmte door de warmte boven de 37°C af te voeren. Deze overtollige hitte wordt in de stof opgeslagen en weer vrijgegeven wanneer de lichaamstemperatuur onder de 37°C daalt De beschermingswaarde HG1A- KR1+QD-PEP is volgens de Engelse HOSDB normen, waarbij de HG1A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .357 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers bij misdadigers. De waarde KR1 is een snij- en steekwerende waarde en een bescherming tegen normale aanvallen met messen. Gezien het stijgend aantal aanvallen met messen is dit tevens een realistische beschermingswaarde. De waarde QD-PEP is een extra bescherming tegen de speciale stopkogels die gebruikt worden door veel politie diensten in Europa. De QD-PEP munitie is harder dan normale munitie en heeft tevens een groter boorvermogen dan normale munitie. Deze toevoeging is speciaal ingevoerd omdat zelfs sommige zwaardere soorten kogelwerende vesten de QD-PEP munitie niet kunnen stoppen Maten: XS-S-M-L-XL-2XL-3XL Prijs= tot XL  (voor grotere maten 2XL+20% - 3XL+30%)
Info online shop Info online shop
Standard Overt steek- en kogelwerende vest voor Belgische Politie model Sirius. De steek- en kogelwerende vest Overt Standaard Belgische Politie HG2-KR2- SP2 werd ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de Belgische Federale Politie. Deze vest beschikt dus over tal van nuttige eigenschappen die vooropgesteld werden voor het gebruikt bij de lokale en Federale Politie. De vest is geschikt om overt boven de kledij te dragen en biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en aan de zijkanten. Een gelijkaardige vest is ook beschikbaar zonder de badges met het logo van de Politie, dit voor het gebruik door veiligheids- of bewakingsdiensten. De beschermingswaarde HG2-KR2-SP2 is volgens de Engelse HOSDB normen, waarbij de HG2 staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens met lange loop in de kalibers 9x19 mm en .357 Magnum en met normale munitie waarbij de trauma impact tot slechts 25 mm mag bedragen. Deze beschermingswaarde HG2-KR2-SP2 werd vooropgesteld door de eisen van de Federale Politie voor een Overt vest. De waarde KR2 is een snij- en steekwerende beschermingswaarde waarbij met een energie van E1= 33 joules een penetratie van 7 mm diep is toegestaan en met een enegie van E2= 50 joules een penetratie van 20 mm diep is toegestaan. Een KR2 waarde is natuurlijk een betere bescherming tegen messen dan een KR1 waarde. De SP2 is een weerstand tegen priemen, spikes of naalden. waarbij met de E1 en E2 geen enkele penetratie is toegestaan. Dit is dan ook een ideale bescherming voor in de buurten waar aanvallen met messen en drugsverslaafden regelmatig voorkomen. Het beschermend pakket HG2-KR2-SP2 is een van de laatste nieuwe steek- en kogelwerende pakketten en is officieel gecertificeerd volgens de HOSDB normen niveau HG2-KR2-SP2. Interne test in het labo tonen ook aan dat dit beschermend pakket ook voldoet aan de laatste NIJ-3A(06) normen die een ballistische bescherming biedt tegen de kalibers .357 SIG en .44 Magnum.
Info online shop Info online shop Prijs Info online shop Prijs Info online shop
Harde ballistische platen NIJ-4. De harde ballisitische platen niveau NIJ-IV moeten samen gedragen worden met het zachte kogelwerende pakket NIJ-3A om de staalkern geweerkogels te kunnen stoppen. Harde ballistische platen voor kogelvrije vest klasse 3 worden zelden nog gebruikt. Wij stappen over op ballistische platen voor kogelwerende vest klasse 4
Prijs info online shop
TT MK2 Plaat drager NIJ-4 Conj. Zwart Tegen AK47 
Prijs info online shop
5.11 TacTec Plaat drager NIJ-4 Tegen AK47 
Prijs info online shop
5.11 TacTec Plaat drager NIJ-4 Stand Alone 4 Platen Tegen AK47 
Prijs info online shop
Operator Plaat drager NIJ-4 Stand Alone 4 Platen Tegen AK47 
Prijs info online shop
Multifunctionele ballistische pakketten NIJ-3A van 250x300mm
Prijs info online shop
Blauwe steek-, brand- en kogelwerende politie trui NIJ-3A
Prijs info online shop
Triton zwart Kogelwerende vest NIJ-3A (250x300mm)
Prijs info online shop
Kogelwerende T-shirt  NIJ-3A= 250x300 mm snijwerend witte Spectra- Coolmax 
Kogelwerende T-shirt  NIJ-3A= 250x300 mm snijwerend witte Spectra- Coolmax 
Prijs info online shop Prijs info online shop
Nieuwe soort steek- en kogelwerende vest NIJ-3A Pollux De laatste nieuwe samenstelling van de steek en kogelwerende pakketten NIJ-3A(04)GRAN zijn lichter, soepeler en bieden een ruime bescherming tegen verschillende bedreigingen. * Kogelwerend NIJ-3A (9x19mm-.44Magnum) * Granaatscherfwerend 17 grains FSP * Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule * steekwerend tegen priemen SP 24 Joule * Snijwerend
Multifunctionele ballistische pakketten NIJ-3A van 250x300mm.. De kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300 mm kunnen in een aktentas of computer tas gestopt worden. Hiermee maakt men de aktentas of computertas kogelwerend en kan men deze als een kogelwerend scherm voor zich houden. Men kan deze kogelwerende tas dan altijd bij de hand hebben zonder dat men een kogelwerende vest hoeft te dragen.          De kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300 mm kunnen in een rugzak gestopt worden. Hiermee maakt men de rugzak kogelwerend en kan men deze als een plaat drager aandoen. De rugzak heeft men altijd bij de hand voor allerhande spullen en men kan dan snel beschikken over een kogelwerende bescherming voor de borst zonder dat men een kogelwerende vest hoeft te dragen. Deze snij- en kogelwerende T- shirt bestaat uit een snijwerende T-shirt carrier met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). Snijwerende T-shirt met lange mouwen in een Spectra- Coolmax mix. Voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt. Hierin kunnen de twee ballistische platen van 250x300 mm geschoven worden. De witte snijwerende T-shirt biedt een goede snijwerende bescherming aan de romp en de armen. De ballistische pakketten NIJ- 3A(04) zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform  gedragen worden.
Info online shop
Voor specifieke beschermings- waardes kan u altijd contact opnemen met ons. Wij kunnen nazien wat wij voor u kunnen doen.
Steekwerende vest KR1-SP1
Prijs info online shop
Turtleskin discrete vest Superieure steekweerstand NIJ-3
Prijs info online shop
Turtleskin MFA vest Superieure steekweerstand NIJ-3
Prijs info online shop
Steek- en kogelwerende vest HG1A-KR2-SP2 9x19 mm - .357 Mag.
Prijs info online shop
Combat Cut Bravo shirt Full Protection
Prijs info online shop
Kledij om onder een kogelwerende vest te dragen
Prijs info online shop
SIO-COOL T-shirt model SIERRA Anti-bacteriële T-shirt 100% SIO-COOL polyester SIO-COOL is een nieuw concept in multi- functionele garens met sneldrogende, anti bacteriele tshirt en ontgeurende eigenschappen. SIO- COOL combineert de zachtheid van katoen met de koelte en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van polyester, zodat u zich steeds fris en koel voelt onder uw kogelwerende vest. SIO-COOL heeft een uitstekende vochtafvoerende eigenschap, droogt snel en is uiterst comfortabel.  SIO- COOL zorgt ervoor dat de transpiratie niet geaccumuleerd wordt, maar naar de oppervlakte wordt afgevoerd zodat de huid langer droog blijft
Snijwerende T-shirt  lange mouwen voor onder kogelwerende vest
Prijs info online shop
Steek- en kogelwerende vest NIJ-3A(06)+KR1 model Pollux Wij beschikken eveneens over een steek-en kogelwerende vesten met een hogere beschermingswaarde tegen kogels. Deze discrete Ares steek- en kogelwerende vest is volgens de laatste NIJ-3A 0101.06 update. Onze vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Deze vest wordt aangeraden voor wie naar Rusland reist waar me de zwaardere 9x21mm munitie gebruikt of indien men werkt voor de Amerikaanse Ambassade waar soms het kaliber .357SIG gebruikt wordt door geheime diensten. Natuurlijk biedt deze ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. De Ares vest NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen pistool calibers.This NIJ-3A (06) kogel bescherming pakket kan worden voorzien van een sab bescherming upgrade pakket KR1. De steken weerstand KR1 is gebaseerd op de Engels HOSDB normen waarin een speciaal ontworpen mespunt wordt gebruikt om het breed spectrum van mes aanvallen op politieagenten te repliceren. Deze bescherming is gebaseerd op een mes aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet meer dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule kan het punt niet dieper dan 20 mm dringen. Dit is een realistische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en dolken.
Info online shop
Kogelwerende vest NIJ-3A(04)+ NIJ-4  model Odin. Het Odin model is het standard model die gerbuikt wordt bij veel politie- en veiligheidsdiensten over de gehele wereld. De kogelwerende vest Odin biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De Odin gebruikt dezelfde ballistische pakketten als de Ares vest en verschillende beschermingswaardes kunnen verkregen worden. De Odin vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. Verder beschikt dit product over volledig aanpasbare, elastische schouders en taille door gebruik van klittenbandsluiting. Deze vest heeft ook een zeer hoog ademend niveau, gecombineerd met een hitte- en transpiratieregelend systeem. Het geavanceerde systeem “Siophase” regelt de lichaamswarmte door de warmte boven de 37°C af te voeren. Deze overtollige hitte wordt in de stof opgeslagen en weer vrijgegeven wanneer de lichaamstemperatuur onder de 37°C daalt. De Odin vest kan gedragen worden als een discrete vest, maar het is ook perfect om te dragen als een over vest, die het mogelijk maakt om uit te breiden  naar een hoger level. Hoewel verschillende beschermingsniveaus zijn mogelijk, wordt de Odin vest meestal uitgerust met een niveau NIJ-3A zachte ballistische pakket die de kogels van handvuurwapens kan stoppen en voorzien van harde ballistische platen om geweer kogels te stoppen. De Odin vest is voorzien van twee zakken, voor-en achterkant, waarin harde ballisitsche platen kunnen geschoven worden. Het is mogelijk om verschillende soorten van harde ballistische plate te gebruiken. De harde ballistische platen Level IV moeten worden gebruikt in combinatie met een zachte pakket NIJ-3A om de staalkern geweerkogels te stoppen uit een Kalashnikov, een FAL of een M16. Deze combinatie kan ook zware jachtgeweerkogels stoppen.
Prijs info online shop
Armor Piercing Flex Armor Triton plate carrier to stop Five Seven AP bullets
More info online shop Svensk România Polski Português Ελληνικά Pусский Magyar Slovenskı českı Slovenski Hrvatski Eesti.
BALSS kogelwerende sets kogelvrije kledij
BALSS   Body Armour Like a Second Skin Kogelwerende bescherming als een tweede huid NIJ-3A kogelvrije pakketten
Prijs info online shop
  Kogelvrije onderkleding geschikt voor diplomaten, VIP’s, handels vertegen woordigers, voor gewone burgers of toeristen, Speciale Eenheden Special Forces  
Meer info vbrbelgium.com
Het kogelvrij vest Pollux zwart NIJ- 3A(04)GRAN is een van de meest populaire steek- en kogelwerende vesten die onze klanten kopen. Deze kogelwerende vest is zeer comfortabel en kan vrijwel onzichtbaar onder de kledij gedragen worden. De zwarte kleur is modern en vrij praktisch in gebruik. De kogelvrije vest Pollux zwart NIJ- 3A(04)GRAN heeft een zeer goede bescherming tegen kogels en ook tegen steken met messen of andere scherpe voorwerpen en zelfs tegen granaatscherven. Dit is een uitstekende vest die een algemene bescherming biedt tegen de hedendaagse bedreigingen van handvuurwapens en messen.
Prijs info online shop
Op deze pagina hebben wij de meest courante steek- en kogelwerende vesten geselecteerd en houden wij van elke maat enkel in stock. U kan deze kogelvrije vesten komen proberen of de maat past voor u, u kan deze legaal kopen zonder dat u hiervoor een vergunning nodig heeft, u kan betalen met cash of via bankkaart en u kan deze kogelvrije vest onmiddellijk mee nemen naar huis.
Koop je voor de eerste keer een kogelvrije vest en is het moeilijk om een keuze te maken uit alle modellen en beschermingswaardes, dan hebben wij voor u deze oplossing.
De Pollux steek- en kogelwerende vest NIJ-3A(04)GRAN
Prijs maat S tot XL = 657 Euro Prijs maat 2XL = 758 Euro Prijs maat 3XL = 810 Euro
Small Medium Large XLarge 2XLarge 3XLarge
Online bestellen
De Pollux steekwerende en kogelwerende vest NIJ-3A(04)GRAN is tegenwoordig de meest ideale kogelvrije vest om onzichtbaar onder de kledij te dragen. Dit model is al jaren op de markt en heeft een uitstekende reputatie. De steekwerende en kogelwerende pakketten zijn de laatste nieuwe soort NIJ-3A(04) (tegen handvuurwapens kaliber 9x19mm - .44Magnum) steekwerend tegen messen, priemen en naalden, bescherming tegen granaatscherven. Deze kogelvrije pakketten zijn vrij licht, dun en soepel zodat ze goed rond uw lichaam passen en vrijwel onzichtbaar zijn onder de kledij of uniform.
Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, huidskleur
Kogelvrij vest passen in de winkel, kopen en onmiddellijk mee nemen naar huis. Uitstekende kwaliteit van topmerken kogelwerende vesten in stock.
De beschermende eigenschappen * Kogelwerend NIJ-3A(04)   (9x19mm-.44Magnum) * Granaatscherfwerend 17 grains FSP * Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule * Steekwerend tegen priemen SP 24 Joule * Snijwerend
De Heracles steek- en kogelwerende vest NIJ-3A(04)GRAN
Online bestellen
Small Medium Large XLarge 2XLarge 3XLarge
Prijs maat S tot XL = 681 Euro Prijs maat 2XL = 779 Euro Prijs maat 3XL = 830 Euro
De Heracles steekwerende en kogelwerende vest NIJ-3A(04)GRAN is wordt het meest gekocht door bewakingsagenten om boven de kledij te dragen. De Heracles vest opent in het midden met een rits en is goed aanpasbaar volgens uw lichaamsbouw. Beschikt ook over twee diepe zakken met rits en een extra gordel waar er accessoires aan kunnen bevestigd worden. De steekwerende en kogelwerende pakketten zijn de laatste nieuwe soort NIJ- 3A(04) (tegen handvuurwapens kaliber 9x19mm - .44Magnum) steekwerend tegen messen, priemen en naalden, bescherming tegengranaatscherven. Deze kogelvrije pakketten zijn vrij licht, dun en soepel zodat ze goed rond uw lichaam plooien en comfortabel zitten als je de vest voor lange tijd moet dragen. .
De beschermende eigenschappen * Kogelwerend NIJ-3A(04)   (9x19mm-.44Magnum) * Granaatscherfwerend 17 grains FSP * Steekwerend tegen messen P1/B 25 Joule * Steekwerend tegen priemen SP 24 Joule * Snijwerend
Meer info online shop
Kogelvrij vest passen in de winkel, kopen en onmiddellijk mee nemen naar huis. Uitstekende kwaliteit van topmerken kogelwerende vesten in stock.
Koop een extra buitenhoes voor uw kogelwerende vest dan kan u de vest hygiënisch proper dragen en de hoes afwisselen, een over de vest om te dragen en de andere in de was. Zo vermijdt u een kogelvrij vest met een onfrisse heur .
Pollux zwart hoes
Buitenhoes zonder de kogelwerende pakketten
Prijs = 155 Euro
Online kopen
Pollux wit hoes
Buitenhoes zonder de kogelwerende pakketten
Prijs = 155 Euro
Online kopen
Pollux huidskleur hoes
Buitenhoes zonder de kogelwerende pakketten
Prijs = 155 Euro
Online kopen
Heracles zwart hoes
Buitenhoes zonder de kogelwerende pakketten
Prijs = 205 Euro
Online kopen
De Cirius steek- en kogelwerende Politie vest NIJ-3A(04)GRAN
Online bestellen
Online bestellen
Small Medium XLarge Large 2XLarge 3XLarge
Prijs maat S tot XL = 691 Euro Prijs maat 2XL = 790 Euro Prijs maat 3XL = 840 Euro
De Sirius zwart steekwerende en kogelwerende vest NIJ-3A(04)GRAN wordt het meest gekocht door Lokale Politiediensten of bewakingsagenten om boven de kledij te dragen. De Sirius vest opent in het midden met een rits en is goed aanpasbaar volgens uw lichaamsbouw. Beschikt ook over twee diepe zakken met rits een extra gordel waar er accessoires aan kunnen bevestigd worden en bevestigingen voor naamplatjes of graden en een penhouder.   De steekwerende en kogelwerende pakketten zijn de laatste nieuwe soort NIJ-3A(04) (tegen handvuurwapens kaliber 9x19mm - .44Magnum) steekwerend tegen messen, priemen en naalden, bescherming tegengranaatscherven. Deze kogelvrije pakketten zijn vrij licht, dun en soepel zodat ze goed rond uw lichaam plooien en comfortabel zitten als je de vest voor lange tijd moet dragen.
Meer info online shop
Kogelvrij vest passen in de winkel, kopen en onmiddellijk mee nemen naar huis. Uitstekende kwaliteit van topmerken kogelwerende vesten in stock.
Seniorenduiken
Kogelvrij vest kopen