Home page VBR-Belgium About us Contact us News Events VBR-Belgium-shop Legal .................... Online shop English Français Nederlands Deutsch Italiano Espanol Ukrainian Dansk Suomi Norsk Latvijas.
© Copyright protected by VBR-Belgium
Multifunctionele ballistische pakketten NIJ-3A van 250x300mm Kogelwerende T-shirts
Prijs info online shop Snijwerende T-shirts Steekwerende T-shirts Anti steekpartij T-shirts Snijwerende Polo’s Snijwerende regenvesten Steekwerende vesten Kogelwerende vesten Snijwerende broeken Anti verkracht broek Handschoenen politie Politie uitrusting Anti terreur kogelvrije vest
Multifunctionele ballistische pakketten NIJ-3A van 250x300mm
Het gebruik van multifunctionele ballistische pakketten is overgewaaid uit de Verenigde Staten waar men na de vele schietpartijen op Amerikaanse scholen tot de conclusie gekomen is dat alles wat kogelwerend is inderdaad ook levensreddend kan zijn. Als gevolg van deze conclusie werden kogelwerende pakketten in tal van dagelijkse gebruiksgoederen gestopt. Zo worden tegenwoordig ballistische pakketten in schooltassen, aktetassen, rugzakken en sportzakken gestopt waardoor men altijd een kogelwerende bescherming bij de hand heeft zonder dat men een volledige kogelwerende vest hoeft te dragen.
Kogelwerende pakketen NIJ-3A(04) / 250x300 mm. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (- 04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Deze kogelwerende pakketten bieden tevens een bescherming tegen normale aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules).
De kogelwerende aktetas. De kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300 mm kunnen in een aktentas, computertas of reistas gestopt worden. Hiermee maakt men de aktentas, computertas, schooltas of reistas kogelwerend en kan men deze als een kogelwerend scherm voor zich houden. Men kan de aktetas voorzien van een enkel kogelwerend pakket die men in het deksel van de aktetas kan plaatsen of men kan meerder kogelwerende pakketten naast elkaar gebruiken om de volledige oppervlakte van de tas kogelwerend te maken. Men kan deze kogelwerende tas dan altijd bij de hand hebben zonder dat men een kogelwerende vest hoeft te dragen.
De kogelwerende rugzak
De kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300 mm kunnen in een rugzak gestopt worden. Hiermee maakt men de rugzak kogelwerend en kan men deze als een plaat drager op de borst of de rug dragen. Plaatdragers met afmetingen 250x300 mm worden bij militairen veel gebruikt en beiden een bescherming voor- en achter aan de vitale organen in de hart- en maagstreek. De rugzak heeft men altijd bij de hand voor allerhande spullen en men kan dan snel beschikken over een kogelwerende bescherming voor de borst of op de rug zonder dat men een kogelwerende vest hoeft te dragen.
De kogelwerende T-shirt carrier. kogelwerrende T-shirts
Een T-shirt carrier is een T-shirt die voorzien is van twee zakken waar ballistische platen ingeschoven kunnen worden. In principe kan een T-shirt carrier van om het even welke T-shirt gemaakt worden. Vrij recent is de vraag van de bewakingssector gekomen om snijwerende T-shirts te gebruiken als T-shirt carriers.
Kevlar 3Way T-shirt carrier
Cutyarn  T-shirt carrier
Spectra-Coolmax T-shirt carrier
Deze snij- en kogelwerende T-shirt bestaat uit een snijwerende T-shirt carrier met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). Snijwerende T-shirt met lange mouwen in een Spectra-Coolmax mix. Voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische pakketten zijn in verwerkt. Hierin kunnen de twee ballistische pakketten van 250x300 mm geschoven worden. De witte snijwerende T-shirt biedt een goede snijwerende bescherming aan de romp en de armen. De ballistische pakketten NIJ-3A(04) zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform of hemd gedragen worden.
Prijs info online shop
Triton plate carrier
Prijs info online shop
De Triton plate carrier van SAT bevat twee uitwendige zakken vooraan en achteraan om twee beschermende pakketten in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. In principe kan deze carrier ook apart gedragen worden. Deze Triton plate carrier biedt bescherming vooraan en achteraan en niet langs de zijkanten. Het voordeel hiervan is dat de zijkanten minder dik zijn dan bij een normale kogelwerende vest met als voordeel dat men hiermee comfortabel een schouderholster kan dragen. Dit heeft ook zijn voordelen in tijdens de zomer waardoor er een betere ventilatie is langs de zijkanten en de Triton plate carrier dan aanzienlijk frisser is dan een volledige kogelwerende vest. De Triton heeft een Tabard stijl ontwerp voor het gebruiksgemak en een perfect aanpassen door de door de schouder en buikriemen. De Triton kan ook geüpgraded worden naar NIJ-4 om de Klashnikov munitie te stoppen door er twee harde ballistische platen in te stoppen. De NIJ-3A pakketten van 250x300 mm worden dan achter de kogelwerende platen NIJ-4 Conj. Geplaatst.
Combat Cut Alpha shirt
Het enige echte antwoord tegen zware steekpartijen. Kan comfortabel onder de kledij kan gedragen worden.
Info online shop
Combat Cut bodywarmer
Waterafstotende Cordura met 3 lagen snij- en steekwerende Cutyarn. Discreet, comfortabel  en efficiënt als bescherming tegen steekpartijen.
Combat Cut Alpha shirt
Snijwerende T-shirt met lange mouwen en hoge col.
Prijs info online shop
Combat Cut Alpha shirt Full Protection
Het enige echte antwoord op de zware steekpartijen in een dikke wintertrui met lange mouwen en hoge col.
Prijs info online shop
Zwarte snijwerende en waterafstotende Cordura vest
Prijs info online shop
Rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest
Prijs info online shop
Snijwerende lederen vest VBR-KVL-91
Prijs info online shop Prijs info online shop Prijs info online shop Prijs info online shop Info online shop Svensk România Polski Português Ελληνικά Pусский Magyar Slovenskı českı Slovenski Hrvatski Eesti.