Home page VBR-Belgium About us Contact us News Events VBR-Belgium-shop Legal .................... Online shop English Français Nederlands Deutsch Italiano Espanol Ukrainian Dansk Suomi Norsk Latvijas.
© Copyright protected by VBR-Belgium
Rode Murphy Duivels set Anti steekpartij Murphy supporters doomsday
Rode Murphy Duivels set Anti steekpartij 
Copyright protected No. 1272046
Bent u voldoende beschermt voor tijdens het WK voetbal?
Als het kan mislopen... ...dan zal het ook mislopen! Murphy Supporters Doomsday in Costa Rica                                       Wet van Murphy
11/12/2013 Vier Ajax-fans neergestoken in Milaan 23/02/2014 Drie supporters neergestoken in Rome 07/10/2013 Dodelijke steekpartij in Antwerpen. 28/10/2013 Tweede dodelijke steekpartij in Antwerpen 11/03/2014 Belgische voetballer neergestoken in Mechelen 30/05/2014 Dodelijke steekpartij in Brugge . Wet Van Murphy 26 /06/2014 Belgische voetbalsupporter neergestoken in Harelbeke... ... /... /2014 Belgische voetbalsupporter doodgestoken in ....???
Welke supporterskledij wens je aan te hebben op  Murphy supporters doomsday? De dag dat de eerste Belgische voetbalsupporter doodgestoken wordt.
Combat Cut Bravo shirt met officiële Rode Duivels voetbalshirt. De snij- en steekwerende Combat Cut Alpha shirt heeft een drie maal grotere snij- en steekweerstand dan de gekende snijwerende T-shirts. Deze kan discreet onder de officiële Rode Duivels voetbalshirt gedragen worden zonder dat niemand het ziet dat je een beschermende shirt aan hebt. Deze Combat Cut Alpha shirt bevat een Coolmax binnenlaag voor een goede vocht ventilatie, drie lagen snijwerend materiaal niveau 5 en een extra 3Way brand, snij- en scheurwerende Kevlar als buiten laag. Deze Combat Cut Alpha shirt is zo soepel en comfortabel als een trui en biedt bescherming aan de meest vitale organen in de romp. Biedt een zeer goede bescherming tegen een snijdende aanval met zakmessen, cuttermessen, vleesmessen of combat messen en biedt eveneens al een vrij goede bescherming tegen een steekaanval met de meeste  zakmessen of keukenmessen. Als u als Belgische supporter terecht komt in een Murphy Supporters Doomsday scenario, dan is de Combat Cut Alpha shirt de T- shirt die je aan wilt hebben onder uw supporters outfit!  met officiële Rode Duivels voetbalshirt. (Rood of zwart)
Prijs info online shop Prijs info online shop
Murphy doomsday for Stewards
Wij merken op bijna geen enkele Steward op het voetbal een beschermende kledij draagt als bescherming tegen een aanval met messen of gebroken glazen fles. Nochtans staan zij op de eerste rij en komen ze eerst in contact met gewelddadig supporters. De Combat Cut Alpha shirt zou zeer discrete snij- en steekwerende bescherming kunnen zijn.
Snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester
Snijwerende polo Coolmax-Spectra-Polyester
Meer info online shop Meer info online shop Meer info online shop
12/11/2014 : België - IJsland om 18u00 16/11/2014 : België - Wales om 18u00 => verhoogde kans op steekpartijen onder voetbalsupporters in België! 3 aug. 2014 - Boy, 16, charged with stabbing two men in Blackwood SOUTH EAST WALES 18 jul. 2014 - Police appeal after teenager stabbed on Cardiff's City Road South Wales       22 jan. 2014 - Man in his 20s 'beaten with a pole and stabbed' in daylight attack in Cardiff  
De steekwerende vest Fluo vest Helios Basic Economic. Slag, snij- en steekwerend! Het basic Economic steekwerende pakket bevat een vierkante aluminium plaat als bescherming van de meest vitale organen ronde de hartstreek die samen met het kunststof harnas een steekwerende weerstand biedt tot 14 Joule. (sommige politie diensten verkiezen tegenwoordig de oude NIJ-3A kogelwerende vesten met een steekweerstand tot 15 Joule). 14 à 15 Joule steekweerstand is een acceptabele en realistische steekweerstand. Deze steekweerstand kan indien gewenst nog vergroot worden door een harde steekwerende plaat in het Basic Economic pakket te plaatsen. Goed en goedkoop.
Meer info online shop
De steekwerende vest Fluo vest Helios KR1-SP1.  Bij de steekwerende vest KR1-SP1 staat de KR1 voor een weerstand tegen aanvallen met messen. De steek weerstand KR1 is gebasserd op de Engelse HOSDB normen, waarin een reeks speciaal ontworpen mespunten wordt gebruikt om de breed spectrum van mesaanvallen op de politie na te bootsen. Deze anti mes beschermings vest heeft een bescherming die gebaseerd op een mesaanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet dieper dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen. Dit is een realistische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en dolken. Deze zijn voor trein- en bus personeel de meest gevreesde bedreigingen. De SP1 is een weerstand tegen aanvallen van priemen (spikes). Priemen zijn compleet anders dan messen, omdat ze een heel klein contact oppervlak hebben en zeer moeilijk te stoppen zijn. Onder aanvallen met priemen verstaat men; scherp geslepen schroevendraaiers, geslepen nagels, breinaalden, enz. .. De spike weerstand SP1 is ook gebaseerd op het Engels HOSDB normen waarin een speciale spike (priem) punt wordt gebruikt om het brede spectrum van spike aanval op politieagenten in de Britse gevangenissen te repliceren. Deze bescherming is gebaseerd op een spike aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van de spike niet meer dan 7 mm mag dringen door vest en met een energie van 36 joule, mag de punt niet dieper dan 20 mm doordringen Dit is een officiële gecertificeerde steekwerende vest KR1-SP1voor professioneel gebruik!
Een KR1-SP1 biedt bescherming aan verschillende soorten steekwapens met verschillende soorten steekpunten. Hierdoor is het KR1-SP1 pakket iets dikker en minder flexibel dan snij- en steekwerende kledij. Snij- en steekwerende kledij houd met minder soorten steekwapens rekening dan een KR1-SP1 vest maar met de meest courante snij- en steekwapens die onder normale burgers voorkomen. Hierdoor is snij- en steekwerende kledij veel lichter en comfortabeler om lange tijd te dragen.
Prijs info online shop
Combat Cut Alpha Shirt
Combat Cut Bravo Shirt FP
Prijs info online shop
Rode snijwerende T-shirt met duivels drietand
Rode snijwerende en waterafstotende  Cordura vest met duivels drietand
Prijs info online shop Prijs info online shop
Combat Cut Bravo Shirt Full Protection met officiële Rode Duivels voetbalshirt. De Combat Cut Bravo shirt Full Protection biedt een uitstekende snij- en steekwerende bescherming en warmte voor tijdens de winter. De Combat Cut Bravo shirt Full Protection heeft een drie maal grotere snij- en steekweerstand op de romp dan de gekende snijwerende T- shirts en een twee maal grotere snij- en steekweerstand in de mouwen en in de col. De Combat Cut Bravo shirt Full Protection kan onder de officiële Rode Duivels voetbalshirt of andere supporters kledij gedragen worden en biedt een snij- en steekwerende bescherming en warmte tijdens de winter. Deze Combat Cut Bravo shirt Full Protection bevat een Coolmax binnenlaag voor een goede vocht ventilatie, drie lagen snijwerend materiaal niveau 5 en een extra 3Way brand, snij- en scheurwerende Kevlar als buiten laag. Deze Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is zo soepel en comfortabel als een trui en biedt bescherming aan de meest vitale organen in de romp, de armen en de hals. Biedt een zeer goede bescherming tegen een snijdende aanval met zakmessen, cuttermessen, vleesmessen of combat messen en biedt eveneens al een vrij goede bescherming tegen een steekaanval met de meeste zakmessen of keukenmessen. Als u als Belgische supporter terecht komt in een Murphy Supporters Doomsday scenario, dan is de Combat Cut Bravo Shirt Full Protection de T-shirt die je aan wilt hebben onder uw supporters outfit! Prijs:  met officiële Rode Duivels voetbalshirt. (Rood of zwart)
Prijs info online shop
De rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest met duivels drietand De rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest met duivels drietand biedt een snijwerende bescherming en warmte  en uitermate geschikt om te supporteren voor de Belgische voetbalploeg tijdens de winter. De rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest met duivels drietand beschikt over een enkele laag snijwerende voering en biedt daarmee een uitstekende bescherming tegen een snijdende aanval met een mes. In het geval van de Combat Cut Shirts biedt de rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest met duivels drietand een extra snij- en steekwerende bescherming bovenop de snij- en steekwerende bescherming van de Combat Cut Shirts. Hierdoor vergroot men de steekweerstand van het totaal beschermende pakket.
Prijs info online shop
De rode snijwerende T-shirt met duivels drietand met De rode snijwerende en waterafstotende Cordura vest met duivels drietand
Rode snijwerende T-shirt met duivels drietand
Rode snijwerende en waterafstotende  Cordura vest met duivels drietand
Prijs info online shop
De set van rode snijwerende T-shirt met duivels drietand en de rode snijwerende en waterafstotende textiel vest met duivels drietand, bevatten samen twee lagen snijwerend materiaal boven elkaar. Deze twee lagen snijwerende materiaal bieden een goede weerstand tegen het snijden met messen en een goede weerstand tegen het steken met gebroken glazen flessen. Twee lagen snijwerend materiaal is ook voldoende als bescherming tegen het steken met kleine zakmessen, maar is niet voldoende als bescherming tegen zware jacht, vlees of combat messen.
Alternatieve supporters T-shirt en Polo combinaties
Snijwerende jeans feestbroek om te supporteren De multifunctionele jeans motorbroek is voorzien van een Spectra voering op de val zones zoals de knieën de zijkant van de billen en het zitvlak. Deze snijwerende en slijtvaste bescherming is ook van nut voor persoonlijke bescherming waaronder tegen het snijden met messen in de knieën en tegen het snijden met messen ter hoogte van de achterzakken of de lage rug. In dit geval van een messteek in de lage rug zou de snijwerende Spectra voering de verwonding beperkt of vermeden hebben. Ook de lange snijwerende achterkant van de Rode snijwerende en waterafstotende jas zouden een goede bescherming hebben geboden tegen een messteek in de lage rug.
Meer info online shop
Combat Cut Bravo Shirt voor onder de steekwerende vest De Combat Cut Bravo shirt biedt een goede snij- en steekwerende bescherming en warmte voor tijdens de winter. Combat Cut Bravo Shirt voor onder de steekwerende vest De Combat Cut Bravo shirt biedt een goede snij- en steekwerende bescherming en warmte voor tijdens de winter. De Combat Cut Bravo shirt heeft een enkele snijwerende laag op de romp en de col en een dubbele snijwerende laag in de mouwen. De Combat Cut Bravo shirt is speciaal ontwikkeld om onder een steek- of kogelwerende vest te dragen waarbij de armen bijten de bescherming van de steek- of kogelwerende vest vallen en vaak het eerst verwond worden door een mes, schroevendraaier of gebroken fles. Deze Combat Cut Bravo shirt bevat een Coolmax binnenlaag voor een goede vocht ventilatie en een extra 3Way brand, snij- en scheurwerende Kevlar als buiten laag. Deze Combat Cut Bravo Shirt Full Protection is zo soepel en comfortabel als een trui en biedt bescherming aan de meest vitale organen in de romp, de armen en de hals en tevens extra warmte tijdens de winter. Biedt een zeer goede bescherming tegen een snijdende aanval met zakmessen, cuttermessen, vleesmessen of combat messen.
Prijs info online shop
Blind zijn of de gevaren voor een steekpartij ontkennen kan dodelijke gevolgen hebben! 
Bescherming voor Belgische voetbalsupporters tegen terreuraanslagen meer info op  www.belgievbrshop.be
Info boutique en ligne Info boutique en ligne Info boutique en ligne Info boutique en ligne Bescherming terreur op strand Anti-verkrachting broek EK Kogelwerende T-shirts Security VBR-Belgium EK Terreurdreiging Flip-over zakken Svensk România Polski Português Ελληνικά Pусский Magyar Slovenskı českı Slovenski Hrvatski Eesti.