Home page VBR-Belgium About us Contact us News Events VBR-Belgium-shop Legal .................... Online shop English Français Nederlands Deutsch Italiano Espanol Ukrainian Dansk Suomi Norsk Latvijas.
© Copyright protected by VBR-Belgium
Rode T-shirt duivels drietand
Snijwerende T-shirt voor de Belgische voetbalsupporters!
VBR-Belgium de drietand kledinglijn.
T-shirt voor de Belgische  voetbalsupporters!
Copyright protected No. 1272046
Rode T-shirt met duivels drietand! Supporter voor onze Belgische voetballers in rode t-shirt met de duivels drietand. De drietand als symbool van de eenheid van onze duivelse Belgische voetbalsupporters. Moedigen onze duivelse voetbal team aan naar de overwinning en draag deze rode T-shirt met duivels drietand!
De winter komt eraan, maar het voetbal blijft bestaan! Met deze combinatie kan de vurige Belgische voetbalsupporter ook zijn armen beschermen tegen messen en de koude. Deze samenstelling bestaat uit twee delen. Een snijwerende zwart T- shirt met lange mouwen en een rode leuke t-shirt met korte mouwen en duivels drietand. Met deze combinatie vormen wij de Belgische driekleur. Deze zwart snijwerende T-shirt met lange mouw is samengesteld uit drie lagen en is niet bedrukt. De buitenste laag is een Coolmax laag die de omgevingswarmte niet opneemt en relatief koel blijft in de zomer. Tijdens de winter is deze aangenaam om te dragen. De tussenlaag is de snijwerende Cutyarn laag met een beschermende waarde van niveau 5 en de binnenste laag een dunne polyester gaas laag. De snijwerende beschermende Cutyarn zit over de gehele oppervlakte van de T-shirts waaronder de borst, de schouders en de armen. Je kan de snijwerende zwarte T-shirt afzonderlijk dragen, maar als supporter van ons nationale Belgische voetbalteam spreekt het vanzelf dat men hierboven een rode T- shirt met een duivels drietand draagt. De rode T-shirt met korte mouwen en duivels drietand kan uiteraard ook los en afzonderlijk zonder de snijwerende zwarte shirt gedragen worden. Dit is een professionele snijwerende T-shirt die al door verschillende veiligheidsdiensten in verschillende landen van Europa en Amerika gedragen wordt! Dit is een serieuze en praktische bescherming tegen aanvallen met messen en gebroken glas. De T-shirt kan comfortabel gedragen worden onder het uniform of kleding en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen. Geschikt voor: Militair, politie en persoonlijke verdediging. De T-shirt is wasbaar.  
De samenstelling van deze snijwerende T-shirts is speciaal ontworpen voor voetbalsupporters. De binnenste laag van deze snijwerende T-shirt is gemaakt van een Coolmax gaas die gekend is van de voetbaltruitjes. De Coolmax gaas voelt koel in de zomer en is comfortabel om te dragen tijdens de winter. De middelste laag van de beschermlaag bestaande uit de snijwerende Cutyarn  en heeft een snijweerstand niveau 5. De buitenste laag is een laag van normale rode katoen, dat is bedrukt met het drietand logo. De meldingen over een toename van aanvallen  met messen op allerlei evenementen komt zowel van veiligheidsagenten als van jongeren. Snijwerende kleding is al een opmars begonnen bij politie- en bewakingsdiensten. Deze opmars gaat nu ook verder in de casual kleding waar de gewone voering  vervangen door een snijwerende voering. Voor ons is het in ieder geval duidelijk. Het is niet of er een aanval met een mes kan komen, maar wanneer de aanval met een mes komt! Deze rode snijwerende T-shirt met korte mouwen en duivels drietand biedt een level 5 snijwerende bescherming die de verwonding van een mes aanval aanzienlijk kan beperken of zelfs helemaal kan verhinderen. Deze nieuwe technologie kan levens redden! Deze rode snijwerende T-shirt met de duivels drietand is uniek! Vergeet niet dat  veel goedkopere snijwerende T-shirts of een veel kleinere beschermingswaarde hebben of helemaal geen Coolmax mesh bevatten en zeker geen drietand hebben om te supporteren voor het duivelse Belgische voetbalteam. De snijwerende bescherming is over de volledige oppervlaktevan de T-shirt (borst, schouders en korte mouwen). Het T-shirt is wasbaar. Geschikt voor: militair, politie en persoonlijke verdediging.
Rode snijwerende T-shirt met duivels drietand.
Zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen en rode fun T-shirt                                      met duivels drietand.
Zwarte snijwerende Polo met lange mouwen en fun rode T-shirt                                           met duivels drietand.
Voor de voetbalsupporters die liever een polo dragen dan een T-shirt hebben we deze combinatie gemaakt. Een elegante zwarte polo met een rode T-shirt met de duivel drietand! Met deze combinatie, kan de vurige Belgische voetbalssuporter ook zijn armen in stijl beschermen tegen messen en de koude. Deze samenstelling bestaat uit twee delen. Een snijwerende zwart Polo met lange mouwen en een rode leuke t-shirt met korte mouwen en duivels drietand. Met deze combinatie vormen wij de Belgische driekleur. Deze zwart snijwerende Polo met lange mouw is samengesteld uit drie lagen en is niet bedrukt. De buitenste laag is een Coolmax laag die de omgevingswarmte niet opneemt en relatief koel blijft in de zomer. Tijdens de winter is deze aangenaam om te dragen. De tussenlaag is de snijwerende Cutyarn laag met een beschermende waarde van niveau 5 en de binnenste laag een dunne polyester gaas laag. De snijwerende beschermende Cutyarn zit over de gehele oppervlakte van de Polo waaronder de borst, de schouders en de armen. Je kan de snijwerende zwarte Polo afzonderlijk dragen, maar als supporter van ons nationale Belgische voetbalteam spreekt het vanzelf dat men hierboven een rode T-shirt met een duivels drietand draagt. De rode T- shirt met korte mouwen en duivels drietand kan uiteraard ook los en afzonderlijk zonder de snijwerende zwarte Polo gedragen worden. Dit is een professionele snijwerende Polo die al door verschillende veiligheidsdiensten in verschillende landen van Europa en Amerika gedragen wordt! Dit is een serieuze en praktische bescherming tegen aanvallen met messen en gebroken glas. De Polo kan comfortabel gedragen worden onder het uniform of kleding en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen. Geschikt voor: Militair, politie en persoonlijke verdediging. De T-shirt is wasbaar.  
Wit snijwerend onderhemd en rode T-shirt met duivels drietand .
Voor de voetbalsupporters die liever een wit onderhemd hebben met daarboven een T-shirt of ander kledingstuk, hebben we deze combinatie. Een wit snijwerende onderhemd met- of zonder lange mouwen en een leuke rode T-shirt en de duivel drietand! Met deze combinatie, zal de vurige Belgische voetbalsupporter zijn vitale organen en al dan niet zijn armen kunnen beschermen tegen messen en de koude. Deze snijwerende sportieve combinatie bestaat uit onze rode T-shirt met drietand duivels in combinatie met een snijwerend VBR-België onderhemd met- of zonder mouwen. Je kan dit snijwerende  onderhemd discrete dragen en daarmee uw meest vitale organen beschermen tegen een snijdende aanval met een mes of gebroken glazen fles. Het VBR-Belgium onderhemd zonder mouwen is gemaakt van een mengsel van de grootste Amerikaanse merken zijnde onder andere Spectra van Honeywell en Coolmax. Deze stof is zacht en heeft een temperatuurregelend effect en een snijweerstand level 5 die de verwonding door een aanval met een mes aanzienlijk kan verminderen of zelfs helemaal kan verhinderen. Het voordeel van deze combinatie is dat het wit snijwerende onderhemd ook  onder andere witte kleding kan gedragen worden.                                                                                                
Prijs info online shop Prijs info online shop Prijs info online shop Prijs info online shop Prijs info online shop Prijs info online shop
Zwarte snijwerende T-shirt met korte mouwen niveau 5                      en rode fun T-shirt met duivels drietand.
Deze samenstelling bestaat uit twee delen. Een snijwerende zwart T-shirt met korte mouwen en een rode leuke t-shirt met korte mouwen en duivels drietand. Deze zwart snijwerende T-shirt met korte mouw is samengesteld uit drie lagen en is niet bedrukt. De buitenste laag is een Coolmax laag die de omgevingswarmte niet opneemt en relatief koel blijft in de zomer. De tussenlaag is de snijwerende Cutyarn laag met een beschermende waarde van niveau 5 en de binnenste laag een dunne polyester gaas laag. De snijwerende beschermende Cutyarn zit over de gehele oppervlakte van de T-shirts waaronder de borst, de schouders en de korte mouwen. Je kan de snijwerende zwarte T-shirt afzonderlijk dragen als men discreet wenst te zijn, maar als supporter van ons nationale Belgische voetbalteam spreekt het vanzelf dat men hierboven een rode T-shirt met een duivels drietand draagt. De rode T-shirt met korte mouwen en duivels drietand kan uiteraard ook los en afzonderlijk zonder de snijwerende zwarte T-shirt gedragen worden. Dit is een professionele snijwerende T-shirt die al door verschillende veiligheidsdiensten in verschillende landen van Europa en Amerika gedragen wordt! Dit is een serieuze en praktische bescherming tegen aanvallen met messen en gebroken glas. De T-shirt kan comfortabel gedragen worden onder het uniform of kleding en de snijwerende bescherming kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs verhinderen. Geschikt voor: Militair, politie en persoonlijke verdediging. De T-shirt is wasbaar.  
Rode T-shirt met drietand en duivel voornaam
Online bestellen voornaam:
U kan ook een verzoek indienen  om uw voornaam te drukken op de rode T-shirt met duivels drietand. Neem contact met ons op
- Adnan - Anthony - Axel - Christian - Dennis - Divock - Dries - Eden - Jason - Jelle - Jordan - Kevin - Laurent - Steven - Thomas - Tom - Vincent
Rode snijwerende Cordura vest met Duivels Drietand.
Deze rode snijwerende Cordura vest met duivels drietand is ideaal om te supporteren voor de Belgische nationale voetbalploeg. Deze hippe duivelse rode vest is speciaal ontwikkeld om de tribune ook tijdens de winter maanden rood te kleuren, maar dan met het oog op de eigen veiligheid tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen. De buitenzijde van deze rode snijwerende vest is gemaakt uit rode waterafstotende Cordura die beslist tegen wat geduw en getrek kan van op de tribune. Het model is een tactisch model die speciaal ontworpen werd om een maximale veiligheid te geven voor een snijwerende toepassing en beschikt over verschillende zakken met een ritssluiting. De rode drietandvest is voorzien van een snijwerende voering uit Cutyarn die over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig is. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen en torso.  
Prijs info online shop
Rode snijwerende outfit met Duivels Drietand.
Deze rode outfit bestaat uit 4 delen. Een rode snijwerende T-shirt met duivels drietand, een rode snijwerende Cordura vest met duivels drietand, een driekleur pruik en een opblaasbare drietand. De rode snijwerende T-shirt met korte mouwen en duivels drietand zijn ideaal om te supporteren voor de Belgische nationale voetbalploeg binnen in een gebouw, op café, of tijdens de zomer. De rode T-shirt is voorzien van en snijwerende voering. De rode snijwerende vest gemaakt uit waterafstotende Cordura met duivels drietand is ideaal om te supporteren voor de Belgische nationale voetbalploeg buiten of tijdens de winter. Deze hippe duivelse rode vest is speciaal ontwikkeld om de tribune ook tijdens de winter maanden rood te kleuren, maar dan met het oog op de eigen veiligheid tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen. Deze rode snijwerende kledingstukken vormen samen een set en kunnen als rode snijwerende outfit boven elkaar gedragen worden. Het doel van deze combinatie is door middel van snijwerende casual kledij een grotere bescherming te bieden tegen steekpartijen. Daar beide rode kledingstukken voorzien zijn van een snijwerende voering vormen ze samen een dubbele weerstand tegen messteken. Hierdoor kan men de verwonding die veroorzaakt zou worden door het steken met een mes ernstig beperken en de verwonding die zou veroorzaakt worden door het snijden met een mes, kan men volledig verhinderen. Om de sfeer te vergezellen wordt er een driekleur pruik en een opblaasbare drietand bijgeleverd. Prijs :
Prijs info online shop
Bescherming voor Belgische voetbalsupporters tegen terreuraanslagen meer info op  www.belgievbrshop.be
Facebookwinkel
Svensk România Polski Português Ελληνικά Pусский Magyar Slovenskı českı Slovenski Hrvatski Eesti.