Home page VBR-Belgium About us Contact us News Events VBR-Belgium-shop Legal .................... Online shop English Français Nederlands Deutsch Italiano Espanol Ukrainian Dansk Suomi Norsk Latvijas.
© Copyright protected by VBR-Belgium
Snijwerende kledij voor voetbalsupporters
Met het WK van 2018 in Rusland zicht dreigen steeds meer groepen om aanslagen of geweld te plegen tegen voetbal supporters, spelers of toeristen. Vooreerst dreigen de Russische hooligans het WK voetbal om te vormen tot een festival van geweld en ook IS en Al Qaeda  willen wraak nemen voor de Russische bombardementen in Syrië en Irak. Het is vanzelfsprekend dat iedere supporter overweegt om een beschermende kledij te dragen tegen slagen of stoten van hooligans of als bescherming tegen terreuraanslagen.
Snijwerende T-shirts voor de supporters van het Belgisch voetbal!
Rode snijwerende T-shirt met duivels drietand. Deze rode snijwerende t-shirt met korte mouwen kan bedrukt worden met een logo naar keuze. Wij hebben een speciaal logo met duivels drietand voorzien waar iedere Belgische voetbalsupporter zich in kan vinden. Deze rode snijwerende T-shirt is gemaakt uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht katoen laag in een kleur op aanvraag, die kan bedrukt worden met een logo naar keuze, de middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Coolmax gaas laag. Bedenk dat veel goedkopere snijwerende T-shirts ofwel een veel lagere beschermings- waarde hebben of helemaal geen Coolmax laag. Deze snijwerende T- shirt met Coolmax laag heeft in de zomer een fris gevoel en in de winter is hij heel comfortabel om te dragen.  De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een professionele snijwerende / steekwerende T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen wordt in verschillende landen van Europa en in Amerika! Het is voor de voetbalsupporter beslist aan te raden om zichzelf en zijn meest vitale organen te beschermen tegen aanvallen met zakmessen en gebroken glas. Deze snijwerende T-shirt heeft een grote weerstand waardoor rondvliegende glasscherven of dwars vliegende spijkers uit spijkers uit spijkerbommen niet zomaar doorheen kunnen. Deze snijwerende T-shirt kan eventuele snijwonden door aanvallen met messen of gebroken glas aanzienlijk beperken of zelfs volledig verhinderen. De T-shirt is wasbaar.  Geschikt voor: persoonlijke verdediging Universele snijwerende ondershirt zonder mouwen. Deze universele witte snijwerende T-shirt zonder mouwen is gemaakt uit nieuw weefsel die hoofdzakelijk bestaat uit een mengsel van Spectra van Honeywell  die een snijweerstand heeft van niveau 5 en Coolmax. Deze T-shirt bestaat dus maar uit één laag, is relatief dun en heeft een fris gevoel tijdens het dragen in de zomer of binnen in een gebouw. De snijwerende bescherming is verwerkt in het weefsel en is dus over de volledige oppervlakte van de T-shirt. Deze snijwerende T-shirt zonder mouwen beschermt de meest vitale organen tegen een snijdende aanvallen met messen of glasscherven. Deze universele snijwerende T-shirt zonder mouwen is ook uitermate geschikt om onder bestaande sportkledij te dragen. Door een combinatie te maken van bestaande sportkledij met een VBR snijwerende ondershirt kan men discreet een snijwerende bescherming dragen.
Prijs info online shop
Driekleuren pruik België
Online bestellen
Driekleuren zonnebril
Online bestellen
Duivelshoorns met lichtjes
Online bestellen
Opblaasbare drietand
Online bestellen
Snijwerende outfit voor Belgische voetbalsupporters...
Prijs info online shop
WK Rusland feest voor Russische hooligans
Velcro patch 110x148mm
www.belgievbrshop.be
Kogelwerende vesten voor voetbalsupporters bescherming tegen spijkerbommen
Meer info bescherming Info Torskin T-shirt
Snijwerende kledij voordeel set
Rode drietand set Bescherming terreur op strand EK Terreurdreiging Kogelwerende T-shirts Flip-over zakken
Beschermende kledij voor voetballers en voetbalsupporters
Prijs info online shop
Vanwege de terreurdreiging zullen rugzakken en alles wat er verdacht uit ziet  geweigerd worden in de stadions of op openbare plaatsen. In dit geval bieden enkel de kogelwerende T-shirts een objectieve bescherming tijdens de zomer. Ook een EHBO gordel kan uw leven redden
Discrete kogelwerende supporters outfit met EHBO gordel. Kogelwerende T-shirt carrier met kogelwerend pakket. Licht en comfortabel om te dragen tijdens de zomer. Beschermt de vitale organen rond de hartstreek tegen kogels, messteken en bomfragmenten. Persoonlijke items tasje die op Molle bevestiging past voor rugzakken, plaatdragers,.. Hierin kunnen al uw noodzakelijke items zoals, GSM, identiteitskaart, geld, sleutels in opgeborgen worden. EHBO gordel met kleine Rip-Away EHBO tas is samengesteld volgens een aantal tactical combat casualty care richtlijnen, die zich specifiek richt tot schot- en steekwonden. Hierin zitten een CAD Tourniquet, een Israëlisch drukverband, een PMI HALO Chest Seal, compressen,… en nog ander hulpmiddelen die anders moeilijk verkrijgbaar zijn in de gewone apotheek, maar die wel levensreddend kunnen zijn voor de verwonding kort na de terreuraanslag.
Kogelwerend pakket tegen handvuurwapens van 250x300mm voor in strandtas, rugzak, schooltas, aktentas, plaat dragers , T- shirts,…altijd bij de hand.
Meer info bescherming
EHBO gordel met Rip-Away anti- terreur gevulde EHBO tas. De Rip- Away tas hangt met velcro en een riem vast aan de gordel. Kan zeer snel losgemaakt worden om bij het slachtoffer te leggen. Bevat hulpmiddelen die levensreddend zijn kort om te gebruiken kort na de terreuraanslag.
Meer info bescherming Meer info bescherming Meer info bescherming
Bezoek onze facebook winkel en like ons!
Meer info bescherming Meer info bescherming
Torskin snijwerende T-shirt met lange mouwen zwart + steekwerende pakketten 15 Joule
Meer info Meer info Meer info
De Torskin slagwerende en steekwerende T-shirt biedt een goede bescherming tegen slagen en schoppen van Russische hooligans en eveneens  beschermen de steekwerende pakketten de vitale organen tegen steken met messen of gebroken glazen. De snijwerende Torskin T-shirt biedt dan weer een algemene snijwerende bescherming.
Svensk România Polski Português Ελληνικά Pусский Magyar Slovenskı českı Slovenski Hrvatski Eesti.